Vacancy medior consultant

English version will follow soon.

Wil jij op Europees niveau bijdragen aan de transitie naar duurzame energie en een circulaire economie? Aan het behoud van natuur en biodiversiteit? Maar ook aan projecten waarin Europese landen samenwerken aan relevante thema’s als gezondheidszorg, onderzoek, onderwijs, en technologische vooruitgang?

Veel van de meest prangende problemen van onze tijd zijn grensoverschrijdend. Europese subsidieprogramma’s als ESF, EFRO, Interreg, Horizon en Life maken het mogelijk voor lidstaten om (samen) te werken aan oplossingen.

Reeleaf helpt klanten van start tot finish bij het waarmaken van hun ambities met EU-financiering en ondersteunt bij het opstarten, uitvoeren en goed afronden van hun projecten.  

Dit ga je doen

Als consultant ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en uitvoeren van projecten bij de opdrachtgever. Je bent daarbij de sparringpartner van onze opdrachtgever voor het financieel management en procesmanagement van projecten. Je werkt in een team van adviseurs en ondersteunt de klant in elke fase van het subsidietraject: de aanvraag, de uitvoering en beheersing, de succesvolle afronding en de verantwoording van een project. Je doet dit in een team en kunt natuurlijk terugvallen op je (senior) collega’s en hun expertises. 

Dit ben jij

Word je enthousiast van het faciliteren van de klant in alle fases van een project, en doe je dat het liefst samen met een team? Dan is werken als consultant bij Reeleaf precies wat je zoekt!

Dit zijn wij

Dit bieden we

Heb jij de Reeleaf factor?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Misschien herken je je voor een deel, heb je vragen of twijfel je nog. Bel ons dan gerust eens op, dan bekijken we samen of we bij elkaar passen. Ben je overtuigd? Stuur dan voor 31 juli 2022 je motivatiebrief en CV naar werk@reeleaf.nl ter attentie van Leonie van Lent. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Leonie via e-mail of op 030-2272370.