Reeleaf maakt debuut in Denemarken

Na een openbare aanbesteding is Reeleaf op basis van prijs en kwaliteit geselecteerd voor het projectmanagement van een project binnen het Interreg Baltic Sea Region programma. Het project is een initiatief van een Deense lead partner.

Het BIC-project richt zich op het bevorderen van de economische levensvatbaarheid van commerciële initiatieven rondom biomarkers. Aan het project nemen 10 partners uit 6 verschillende landen deel: Denemarken, Letland, Finland, Litouwen, Duitsland en Polen.

Ondersteuning

Binnen de complexe constructie van het project verzorgt Reeleaf het procesmanagement, het financieel management en het financiële beheer. Daarnaast bieden we praktische ondersteuning aan de deelnemende partners en faciliteren we het overleg tussen hen.

Internationale ervaring

Het project in de Baltische regio betekent een mooie uitbreiding van de ruime internationale ervaring van Reeleaf. Naast Denemarken bedienen we opdrachtgevers in België, Luxemburg, Frankrijk, Polen en natuurlijk Nederland, en zijn daarnaast in projectverband actief in verschillende andere landen.