Uw beste optie voor (eerstelijns)controle

Goede verantwoording is van groot belang bij elk project – zeker wanneer u werkt met EU-financiering. Met onze betrouwbare controle leveren wij hieraan graag een bijdrage. Dus zoekt u een controlepartner voor de financiële rapportages van uw Interreg-project?

Wij staan voor u klaar.

Ervaren controleurs

Steeds meer organisaties weten dat ze op Reeleaf kunnen vertrouwen voor de juiste afhandeling van de vereiste controle (voorheen eerstelijnscontrole of FLC). Onze ervaren controleurs verzorgen dit gedegen, onafhankelijk en tijdig. En uiteraard in een prettig proces, waarin alle betrokkenen op elk moment op de hoogte zijn van de voortgang.

Met vertrouwen indienen

Onze controleurs zijn bekend met de regelgeving én de praktijk van Interreg-projecten. Dit geeft ons snel zicht op risico’s en kansen voor uw organisatie. Doordat wij de vereiste controle vanuit verschillende perspectieven uitvoeren, kunt u de verantwoording van uw project met vertrouwen indienen.

Stel uw vraag

Hebt u een vraag over bovenstaande? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij de controle van uw financiële verantwoording? Neem gerust contact met ons op.