Wij staan voor u klaar

European teamwork waarmaken vergt een divers team. Wij zijn dan ook erg blij met de betrokken specialisten die samen het team van Reeleaf vormen. Ieder van hen werkt vanuit een geheel eigen signatuur en persoonlijkheid. Samen vinden én versterken zij elkaar in een gezamenlijk enthousiasme voor onze missie.

Annemieke Feikens

Annemieke Feikens

Consultant

Ondernemend, doelgericht en ambitieus. Stelt rake vragen, geeft heldere adviezen en vindt de juiste oplossingen. Zo begeleidt Annemieke elk project van ambities naar mooie resultaten. Annemieke is communicatief sterk en heeft veel ervaring met Interreg Noordzee, zowel aan programma- als projectzijde. Ook zet ze zich in voor een duurzame en circulaire toekomst. In haar vrije tijd maakt ze lange wandelingen door het bos en bereidt ze de heerlijkste vegetarische gerechten.

Corine Booij

Corine Booij

Office manager

De verpersoonlijking van teamwork. Corine staat klaar voor iedereen in en om Reeleaf en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Dankzij haar ruime ervaring met office management, secretarieel werk en HR-ondersteuning krijgen anderen de ruimte om te excelleren. Corine is een enthousiaste en integere collega die pragmatisch en no nonsense haar werk doet. Een doorzetter met veel positieve energie. Haar vrije tijd besteedt Corine graag aan schaatsen, padelen of bootcampen.

Harry van Gerven

Harry van Gerven

Senior Consultant

Senior adviseur met ervaring in de volle breedte van EU-gefinancierde samenwerkingen. Harry beleeft er veel plezier aan om de theorie van beleid nauwgezet te vertalen naar de praktijk van een geslaagd project. Nieuwsgierigheid, een kwinkslag en veel aanpassingsvermogen zijn kenmerkend voor de manier waarop Harry werkt. Veel voldoening en energie haalt Harry uit samenwerkingen waarin vertrouwen een grote rol speelt. Dat je steeds met nieuwe onderwerpen in aanraking komt, dat is voor Harry het leuke aan werken met EU-financiering. De uitdaging om te ontdekken hoe EU-financiering uitkomst kan bieden, dat blijft een mooie.

Jacqueline Brouwer

Jacqueline Brouwer

Senior Consultant

Jacqueline heeft een schat aan ervaring in diverse EU-programma’s en kent Interreg van binnen en van buiten. In elk project besteedt ze veel aandacht aan het activeren en enthousiasmeren van alle betrokkenen. Zelf wordt Jacqueline het meest enthousiast van innovatieve projecten die technisch complex zijn én een duidelijke sociaal-maatschappelijke kant hebben. Naast haar rol als projectleider is ze ook een begenadigd facilitator die uiteenlopende groepen met veel plezier meekrijgt. Samen een project benutten om van beleid naar impact te gaan, dat is waar Jacqueline voor gaat.

Lidwien Slothouwer-Van Schipstal

Lidwien Slothouwer-Van Schipstal

Senior Consultant

Volledig thuis op het snijvlak van internationaal samenwerken en duurzaamheid. Lidwien schept er plezier in om zaken én mensen aan elkaar te verbinden. Ze denkt in kansen, heeft oog voor de behoefte van de ander en werkt grondig – altijd vanuit duidelijke kaders. Lidwien beschikt bovendien over een scherpe blik en maakt zich nieuwe onderwerpen snel eigen. Ook geniet ze erg van het leerproces dat elk project met zich meebrengt. Lidwien wandelt graag in de vrije natuur.

Lien Mansaert

Lien Mensaert

Senior Consultant

In haar tijd bij het Interreg 2 Zeeën programmasecretariaat ontdekte Lien hoe leuk én uitdagend het is om een project van start tot finish te begeleiden. Ze pakte de bal op en zet nu als senior consultant met veel plezier en energie de schouders onder de mooie ambities van onze opdrachtgevers. Persoonlijke favoriet: het moment waarop partnerschappen ontstaan. Kenmerkend: Lien is een wandelende agenda en een scherpe observator. Ze houdt van yoga en is een echt buitenmens. In de vakantie kom je Lien samen met haar gezin tegen in de bergen.

Lisa Mangattale

Lisa Mangattale

Consultant

Creatieve, betrokken en analytisch sterke consultant. Lisa is sinds begin 2022 onderdeel van ons team. Ze heeft veel affiniteit met Europese samenwerking en beleeft plezier aan het structureren van proces en samenwerking in elke projectfase. Kenmerkend: de kaders creëren waarbinnen ruimte ontstaat voor verkennen, ontdekken en ontmoeten. Lisa heeft oog voor detail en gaat tot de bodem in de zoektocht naar de beste route naar resultaat. Daarbij is ze veelzijdig, nieuwsgierig en open-minded. Lisa houdt van muziek – om te luisteren én te spelen.

Lise van den Bos

Lise van den Bos

Consultant

Een betrouwbare projectmanager en een gewaardeerd lid van ons team. Lise beschikt over brede internationale ervaring en is bekend met verscheidene EU-programma’s (o.a. Interreg, LIFE, EFRO en Horizon). Ze maakt zich elke opgave snel eigen en bewaakt het proces. Naast een voorkeur voor duidelijke communicatie en heldere afspraken heeft Lise lef en houdt ze van uitdaging – als het maar niet saai wordt. Lise zet zich actief in voor een meer duurzame wereld en haalt veel plezier uit de samenwerking met teamleden – binnen Reeleaf en bij onze opdrachtgevers.

Martijn Warmerdam

Martijn Warmerdam

Directeur

Verbindend leiderschap, heldere communicatie, oog voor de ander. Als directeur en senior consultant bij Reeleaf excelleert Martijn in het proces- en financieel management van EU-gefinancierde samenwerkingen. Daarbij zet hij zijn 20+ jaar ervaring met Europese financiering met veel plezier in. Martijn heeft een veelzijdig track record op project- en programmaniveau, in regionale en internationale programma’s. Ook is hij flexibel, creatief en diplomatiek sterk, inclusief een zesde zintuig voor culturele en politieke gevoeligheden. Deze tijdig identificeren en ombuigen naar vooruitgang is Martijn zijn specialiteit.

Renate van den Dool

Renate van den Dool

Administrateur

Gedaan is maar weer gedaan. Met zo’n motto mag het duidelijk zijn: Renate is een echte doener. Bij Reeleaf is ze verantwoordelijk voor de project- en financiële administratie. In deze rol wordt ze door collega’s én klanten zeer gewaardeerd als betrokken professional die altijd voor je klaarstaat. Renate doet haar werk prettig direct en steevast met een twinkeling in haar ogen. Ze is messcherp op de details, werkt snel en doelgericht, en communiceert altijd met open vizier.

Susan Lijzenga

Susan Lijzenga

Senior Consultant

Susan is volledig in haar element als projectleider en trainer bij Reeleaf. Ze is een op en top professional die veel positieve energie uitstraalt en die bovendien beschikt over veel kennis rondom de thema’s water, klimaat, natuur en duurzaamheid. Susan is gespitst op het aanbrengen van structuur. Vanuit haar motto dat een goede sfeer zorgt voor goede prestaties, besteedt Susan veel aandacht aan het verbinden van mensen – aan elkaar én aan het gezamenlijke doel. Susan houdt van sport en bewegen. Zelfs haar vakanties viert ze graag op de fiets.

Valentina Moles

Valentina Moles

Consultant

Italiaans van origine bruist Valentina van energie. Haar actieve aanpak is onfeilbaar wanneer ze in teamverband werkt. Dankzij haar extraverte persoonlijkheid en milde temperament kan ze gemakkelijk connecties maken die blijven. Inclusiviteit, respect en eerlijkheid zijn voor haar essentieel voor een vruchtbare en langdurige samenwerking. Ze verrijkte ons team in 2023 en brengt vanuit Brussel haar ervaring in digitalisering, blauwe economie en internationalisering mee. Valentina houdt ervan om in haar vrije tijd nieuwe sporten uit te proberen en buiten te zijn, vooral in de natuur.