Wij staan voor u klaar

European teamwork waarmaken vergt een divers team. Wij zijn dan ook erg blij met de betrokken specialisten die samen het team van Reeleaf vormen. Ieder van hen werkt vanuit een geheel eigen signatuur en persoonlijkheid. Samen vinden én versterken zij elkaar in een gezamenlijk enthousiasme voor onze missie.

Corine Booij

Officemanager

Binnenkort meer

Renate van den Dool

Administrateur

Gedaan is maar weer gedaan. Met zo’n motto mag het duidelijk zijn: Renate is een echte doener. Bij Reeleaf is ze verantwoordelijk voor de project- en financiële administratie. In deze rol wordt ze door collega’s én klanten zeer gewaardeerd als betrokken professional die altijd voor je klaarstaat. Renate doet haar werk prettig direct en steevast met een twinkeling in haar ogen. Ze is messcherp op de details, werkt snel en doelgericht, en communiceert altijd met open vizier.

Susan Lijzenga

Senior consultant

Susan is volledig in haar element als projectleider en trainer bij Reeleaf. Ze is een op en top professional die veel positieve energie uitstraalt en die bovendien beschikt over veel kennis rondom de thema’s water, klimaat, natuur en duurzaamheid. Susan is gespitst op het aanbrengen van structuur. Vanuit haar motto dat een goede sfeer zorgt voor goede prestaties, besteedt Susan veel aandacht aan het verbinden van mensen – aan elkaar én aan het gezamenlijke doel. Susan houdt van sport en bewegen. Zelfs haar vakanties viert ze graag op de fiets.

Jacques Schibler

Senior consultant

Jacques krijgt snel vat op de meest complexe uitdagingen. Hij is dan ook een gewaardeerd partner in elke projectfase: van subsidiescan tot projectevaluatie, met de nadruk op projectontwikkeling en -implementatie. Jacques combineert een talent voor analyse en strategie met creativiteit, doorzettingsvermogen én flexibiliteit. Anticiperen op veranderende omstandigheden is de specialiteit van het huis. Boven alles is deze gedreven professional een man van de Elzas die graag kookt voor anderen.

Nikolett Tonzor

Consultant

Enthousiast, vrolijk, gedreven en maatschappelijk betrokken. En ook: een harde werker met een sterke financieel-economische achtergrond. Dat is Nikolett in een notendop. Deze voetballende moeder is bij Reeleaf voornamelijk actief in de ondersteuning van EFRO- en ESF-projecten. Kernwoorden: administratie, structuur, Excel. Nikolett is gezegend met een open en avontuurlijk karakter. Ze doet haar werk met een lach op haar gezicht en behaalt mooie resultaten het liefste samen met anderen.

Lise van den Bos

Consultant

Een betrouwbare projectmanager en een gewaardeerd lid van ons team. Lise beschikt over brede internationale ervaring en is bekend met verscheidene EU-programma’s (o.a. Interreg, LIFE, EFRO en Horizon). Ze maakt zich elke opgave snel eigen en bewaakt het proces. Naast een voorkeur voor duidelijke communicatie en heldere afspraken heeft Lise lef en houdt ze van uitdaging – als het maar niet saai wordt. Lise zet zich actief in voor een meer duurzame wereld en haalt veel plezier uit de samenwerking met teamleden – binnen Reeleaf en bij onze opdrachtgevers.

Harry van Gerven

Senior consultant

Senior adviseur met ervaring in de volle breedte van EU-gefinancierde samenwerkingen. Harry beleeft er veel plezier aan om de theorie van beleid nauwgezet te vertalen naar de praktijk van een geslaagd project. Nieuwsgierigheid, een kwinkslag en veel aanpassingsvermogen zijn kenmerkend voor de manier waarop Harry werkt. Veel voldoening en energie haalt Harry uit samenwerkingen waarin vertrouwen een grote rol speelt. Dat je steeds met nieuwe onderwerpen in aanraking komt, dat is voor Harry het leuke aan werken met EU-financiering. De uitdaging om te ontdekken hoe EU-financiering uitkomst kan bieden, dat blijft een mooie.

Lisa Mangattale

Consultant

Creatieve, betrokken en analytisch sterke consultant. Lisa is sinds begin 2022 onderdeel van ons team. Ze heeft veel affiniteit met Europese samenwerking en beleeft plezier aan het structureren van proces en samenwerking in elke projectfase. Kenmerkend: de kaders creëren waarbinnen ruimte ontstaat voor verkennen, ontdekken en ontmoeten. Lisa heeft oog voor detail en gaat tot de bodem in de zoektocht naar de beste route naar resultaat. Daarbij is ze veelzijdig, nieuwsgierig en open-minded. Lisa houdt van muziek – om te luisteren én te spelen.

Lidwien Slothouwer-Van Schipstal

Senior consultant

Volledig thuis op het snijvlak van internationaal samenwerken en duurzaamheid. Lidwien schept er plezier in om zaken én mensen aan elkaar te verbinden. Ze denkt in kansen, heeft oog voor de behoefte van de ander en werkt grondig – altijd vanuit duidelijke kaders. Lidwien beschikt bovendien over een scherpe blik en maakt zich nieuwe onderwerpen snel eigen. Ook geniet ze erg van het leerproces dat elk project met zich meebrengt. Lidwien wandelt graag in de vrije natuur.

Martijn Warmerdam

Directeur

Verbindend leiderschap, heldere communicatie, oog voor de ander. Als directeur en senior consultant bij Reeleaf excelleert Martijn in het proces- en financieel management van EU-gefinancierde samenwerkingen. Daarbij zet hij zijn 20+ jaar ervaring met Europese financiering met veel plezier in. Martijn heeft een veelzijdig track record op project- en programmaniveau, in regionale en internationale programma’s. Ook is hij flexibel, creatief en diplomatiek sterk, inclusief een zesde zintuig voor culturele en politieke gevoeligheden. Deze tijdig identificeren en ombuigen naar vooruitgang is Martijn zijn specialiteit.

Jacqueline Brouwer

Senior consultant

Jacqueline heeft een schat aan ervaring in diverse EU-programma’s en kent Interreg van binnen en van buiten. In elk project besteedt ze veel aandacht aan het activeren en enthousiasmeren van alle betrokkenen. Zelf wordt Jacqueline het meest enthousiast van innovatieve projecten die technisch complex zijn én een duidelijke sociaal-maatschappelijke kant hebben. Naast haar rol als projectleider is ze ook een begenadigd facilitator die uiteenlopende groepen met veel plezier meekrijgt. Samen een project benutten om van beleid naar impact te gaan, dat is waar Jacqueline voor gaat.

Patrick Krom

Consultant

Gewaardeerd sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Patrick duikt graag in complexe materie en maakt ingewikkelde vraagstukken snel inzichtelijk. Hij biedt ondersteuning in elke projectfase, communiceert makkelijk en stelt de juiste vragen. Uitgebreide kennis van mogelijkheden voor EU-financiering combineert Patrick met creativiteit en humor. Handelsmerk is zijn montere optimisme – voor alles is een oplossing. Het zal niet verbazen dat Patrick, in zijn vrije tijd fervent voetballer en wielrenner, altijd zorgt voor een prettig proces waar iedereen graag onderdeel van is.

Mathieu Pasquier

Consultant

Binnenkort meer

Giulia Stroink

Consultant

Een van de jonge talenten in het team van Reeleaf. Giulia wordt door opdrachtgevers en collega’s geprezen om haar toegankelijkheid en haar gevoel voor internationaal samenwerken. Ze is dan ook een echte Europeaan, en bovendien allround inzetbaar. En een doorzetter: Giulia wil de puzzel oplossen. Ze wordt gedreven door een brede belangstelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het gaat niet om haar, maar om het team: als er samen mooie resultaten worden bereikt, dan straalt Giulia.