De inzichten die het verschil maken

De effectiviteit van u en uw team direct vergroten? Dat kan met de Interreg-trainingen van Reeleaf Campus. Van ontwikkeling en uitvoering tot verantwoording en impact. Altijd verzorgd door ervaren Reeleaf-consultants, met toegankelijke uitleg en veel voorbeelden uit de praktijk. Wat gaat u leren?

Wij verzorgen onze trainingen in-company, via open inschrijving én in-project. Dit wordt aangegeven op de pagina van elke module. Uiteraard staan wij open voor vragen en suggesties. Wij horen graag van u.

Kickstart Interreg

Deze module bereidt u voor om opnieuw óf voor het eerst met Interreg projecten aan de slag te gaan, voor als later dit jaar de eerste calls van de nieuwe programmacyclus opengaan.

3 dagen • € 850
Individueel, Incompany

Lees meer

Wat is er nieuw in Interreg 2021-2027

Bij aanvang van een nieuwe programmaperiode is het van groot belang om de verschillen tussen de nieuwe programma’s en hun voorlopers uit de vorige EU programmaperiode te kennen.

2 uur • € 250
Individueel, Incompany

Lees meer

Projectontwikkeling

Een goede en gedegen projectontwikkeling legt de basis van een succesvol project. In deze module gaan we dieper in op hoe u een kansrijk projectvoorstel samenstelt, dat ook goed uitvoerbaar is na goedkeuring.

- • -
Individueel, Incompany

Lees meer

Projectmanagement

Na goedkeuring van een projectvoorstel begint de implementatieperiode. Door bij aanvang een stabiele managementstructuur in te richten kunt u tijdens de uitvoerig een hoop problemen ondervangen, waardoor de focus op het realiseren van de doelstelling kan worden gelegd.

- • -
Individueel, Incompany, Inproject

Lees meer

Communicatie en stakeholder engagement

De communicatie over uw project en het betrekken van belanghebbenden, zijn belangrijk voor een succesvolle implementatie van uw project. Daarnaast is het de bedoeling dat de resultaten van een Interreg project relevant zijn voor een brede doelgroep in het gehele programmagebied.

- • -
Individueel, Incompany, Inproject

Lees meer

Community of Practice

In onze Communities of Practice leren professionals die zich met Interreg bezig houden van elkaar en met elkaar, over een langere periode van tijd. Actuele vraagstukken uit de eigen praktijk staan centraal. Reeleaf faciliteert de communities, stelt haar netwerk beschikbaar en brengt desgewenst ook expertise in.

- • -
Individueel, Incompany

Lees meer

Financieel management

Het opzetten en uitvoeren van goed financieel management maakt dat een Interreg subsidie niet alleen wordt toegekend maar aan het eind van het project ook zonder korting of problemen voor uw projectpartners wordt vastgesteld. We staan stil bij de voor Interreg relevante regelgeving op basis van de Europese- en nationale regelgeving.

8 uur (1 dagdeel fysiek en 2x 2 uur digitaal • € 750
Individueel, Incompany, Inproject

Lees meer

Reeleaf Campus maatwerk

Alle modules van Releeaf Campus zijn op maat te maken voor uw specifieke situatie. Hebt u een trainingsbehoefte die afwijkt van ons vaste aanbod? Neem dan contact op voor een volledig maatwerktraject. Wij stellen dit graag in overleg met u samen. Het is ook mogelijk om u hierbij te richten op andere EU gefinancierde programma’s.

- • -
Individueel, Incompany, Inproject

Lees meer