Communicatie en stakeholder engagement

De communicatie over uw project en het betrekken van belanghebbenden, zijn belangrijk voor een succesvolle implementatie van uw project. Daarnaast is het de bedoeling dat de resultaten van een Interreg project relevant zijn voor een brede doelgroep in het gehele programmagebied. Hoe bereikt u alle relevante doelgroepen? En hoe vergroot u de kans dat projectresultaten op grotere schaal worden toegepast? Kortom, hoe realiseert u impact met uw project?

Deze module is interessant voor communicatiemanagers van Interreg projecten en projectmanagers die zelf de verantwoordelijkheid dragen voor communicatie en stakeholder engagement. We beantwoorden de volgende vragen:

Bij deze module zit een uur coaching na deelname inbegrepen: hulp van één van onze consultants bij het toepassen van de stof op een actuele casus uit uw eigen praktijk.

Incompany of inschrijven?

We bieden deze module incompany aan, waarbij maatwerk bespreekbaar is. Meer weten? Kies in onderstaand formulier de optie “Incompany”. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, om vrijblijvend te onderzoeken of wij u kunnen helpen met uw maatwerkvraag.

Liever individueel inschrijven voor een uitvoering van deze module? Kies dan “Open inschrijving” in het formulier. U ontvangt een seintje zodra er weer een uitvoering beschikbaar komt.

    Ik meld me aan voor deze module

    Tot 8 weken voor de eerste opleidingsdag kunt u kosteloos annuleren, daarna worden de totale kosten in rekening gebracht. Uiteraard kunt u in overleg een vervanger melden.