De motor van elk project

Reeleaf sluit uw project aan op het juiste EU-programma, zodat u financiering kunt krijgen én behouden. In elke fase maken we uw project meer waard. Van toegang tot internationale expertise tot proces- en financieel management en de verantwoording. Hoe complexer het project, hoe groter onze waarde.

 1. Starten

  Wij helpen u met het ontwikkelen van een kansrijk projectidee. Ook brengen we partijen samen, selecteren we het juiste programma en verzorgen we het opstellen en indienen van de aanvraag.

  Lees meer
 2. Uitvoeren

  Na de start van een project kunnen wij het proces- en financieel management op ons nemen. We anticiperen daarbij op kansen en risico’s en haken zoveel mogelijk in op de bestaande bedrijfsvoering.

  Lees meer
 3. Verantwoorden

  Bij EU-gefinancierde projecten is goede verantwoording cruciaal. Wij kunnen de rapportage en verslaglegging volledig voor u verzorgen. Tussentijds en na afloop. Voor proces en financiën.

  Lees meer
 4. Kennis delen

  Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over brede én diepgaande expertise. Deze vindt u terug in onze studies en evaluaties. Ook bieden we training, coaching en workshops aan.

  Lees meer
Vier-gebieden-0
1.Starten
2.Uitvoeren
3.Verantwoorden
4.Kennis delen

Projecten

Hieronder een selectie van de projecten die we hebben gedaan.

Kiezen voor kwaliteit

Wij zijn op ons best als we de ruimte krijgen om langs meerdere lijnen waardevol te zijn. Wij worden daarom ook ingezet als analist en sparring partner, ook over projecten heen. Als strategisch adviseur én uitvoerder brengen we lijn in uw meerjarig projectbeleid, met rust, voortgang en kwaliteit als resultaat.

Reeleaf staat voor kennis, ervaring én de kracht van persoonlijkheid. Hoe complexer uw project, hoe groter onze waarde. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Laten we kennismaken