Vergroot de impact van uw ambities

Wij zijn specialist in het opstarten, uitvoeren en verantwoorden van EU-gefinancierde projecten en programma’s. Denk aan programma’s als ESF, EFRO, Interreg, Horizon en LIFE. In elke fase verbinden wij uw ambities aan de juiste expertise en ondersteuning. Steeds vanuit de rol die op dat moment nodig is. Voor een soepel proces en een optimaal resultaat.

Van oudsher ligt het zwaartepunt van onze activiteiten bij EU-gefinancierde projecten. Dankzij onze missie gericht op European teamwork weten onze opdrachtgevers ons ook steeds vaker te vinden voor opdrachten in de context van programma’s, eerstelijnscontrole (FLC) en het overbrengen van waardevolle kennis. Dit laatste tijdens de trainingen & workshops van Reeleaf Campus.

Wij vergroten uw effectiviteit dankzij brede én diepgaande expertise rondom elke fase van EU-gefinancierde initiatieven:

 1. Starten

  Wij helpen u met het ontwikkelen van een kansrijk projectidee. Ook brengen we partijen samen, selecteren we het juiste programma en verzorgen we het opstellen en indienen van de aanvraag.

  Lees meer
 2. Uitvoeren

  Na de start van een project kunnen wij het proces- en financieel management op ons nemen. We anticiperen daarbij op kansen en risico’s en haken zoveel mogelijk in op de bestaande bedrijfsvoering.

  Lees meer
 3. Verantwoorden

  Bij EU-gefinancierde projecten is goede verantwoording cruciaal. Wij kunnen de rapportage en verslaglegging volledig voor u verzorgen. Tussentijds en na afloop. Voor proces en financiën.

  Lees meer
 4. Kennis delen

  Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over brede én diepgaande expertise. Deze delen we graag met u. Dit doen we tijdens onze samenwerking én met Reeleaf Campus.

  Lees meer
Vier-gebieden-0
1.Starten
2.Uitvoeren
3.Verantwoorden
4.Kennis delen

Projecten

Hieronder een selectie van de projecten die we hebben gedaan.

We doen het samen

Bij Reeleaf gaan we voor European teamwork. Want de juiste expertise alleen is niet genoeg – goed samenwerken maakt het verschil. Daarom zoeken we constant naar manieren om de wijze waarop onze opdrachtgevers omgaan met EU-financiering nóg beter te maken. Tussen alle betrokkenen, binnen én buiten uw organisatie.

In de samenwerking met onze opdrachtgevers vervullen we diverse rollen. Denk aan projectleider of -beheerder, beleidsanalist of -adviseur, coach of sparring partner. Wij dragen graag bij aan de continuïteit van uw inspanningen om uw impact te vergroten met behulp van EU-financiering.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Laten we kennismaken