Kickstart Interreg

Deze module bereidt u voor om opnieuw óf voor het eerst met Europese samenwerking en Interreg projecten aan de slag te gaan, voor als later dit jaar de eerste calls van de nieuwe programmacyclus opengaan.

Wat de training oplevert

We werken in onze trainingen niet alleen aan kennisoverdracht, maar ook aan resultaten waarmee u direct een stap verder kunt in uw eigen praktijk. Na het volgen van de Kickstart Interreg module heeft u:

Bij andere trainingen hoor je vaak kleine stukjes, bijvoorbeeld alleen over een nieuwe regeling. Dat vind ik dan veel te summier. Reeleaf behandelt juist de hele gang van zaken van Europese projecten. Je startpunt is namelijk niet het schrijven van een proposal, maar je eigen organisatie en doelen goed in kaart brengen.”

– Renske Stumpel (Gemeente Groningen)

Wat de training kost

Meld u nu aan!

Om voldoende aandacht voor individuele deelnemers te kunnen garanderen, kunnen zich per uitvoering maximaal 10 mensen inschrijven.

Incompany?

We bieden deze module ook incompany aan, waarbij maatwerk bespreekbaar is. Kies in onderstaand formulier de optie “Incompany” onder “Kies een uitvoering”, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    Ik meld me aan voor deze module

    Tot 8 weken voor de eerste opleidingsdag kunt u kosteloos annuleren, daarna worden de totale kosten in rekening gebracht. Uiteraard kunt u in overleg een vervanger melden.