Wat is er nieuw in Interreg 2021-2027

Bij aanvang van een nieuwe programmaperiode is het van groot belang om de verschillen tussen de nieuwe programma’s en hun voorlopers uit de vorige EU programmaperiode te kennen. Dit voorkomt dat u de ‘oude’ lijn gewoon doortrekt en daarmee in de problemen komt, of minder kans maakt op het succesvol aanvragen of het uitvoeren van een nieuw project.

Veranderingen

Deze module is interessant voor iedereen die al iets met Interreg heeft gedaan en benieuwd is naar de veranderingen in de volgende programmaperiode. We beantwoorden de volgende vragen:

Wat de training biedt: 

Incompany of inschrijven?

We bieden deze module incompany aan, waarbij maatwerk bespreekbaar is. Meer weten? Kies in onderstaand formulier de optie “Incompany”. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, om vrijblijvend te onderzoeken of wij u kunnen helpen met uw maatwerkvraag.

Liever individueel inschrijven voor een uitvoering van deze module? Kies dan “Open inschrijving” in het formulier. U ontvangt een seintje zodra er weer een uitvoering beschikbaar komt.

    Ik meld me aan voor deze module

    Tot 8 weken voor de eerste opleidingsdag kunt u kosteloos annuleren, daarna worden de totale kosten in rekening gebracht. Uiteraard kunt u in overleg een vervanger melden.