Projectontwikkeling

Een goede en gedegen projectontwikkeling legt de basis van een succesvol project. In deze module gaan we dieper in op hoe u een kansrijk projectvoorstel samenstelt, dat ook goed uitvoerbaar is na goedkeuring.

Wat de training oplevert

Deze module is interessant voor beleidsmedewerkers, projectmanagers, programmamanagers en ondernemers die een Interreg project willen ontwikkelen. We beantwoorden de volgende vragen:

Bij deze module zit een uur coaching na deelname inbegrepen: hulp van één van onze consultants bij het toepassen van de stof op een actuele casus uit uw eigen praktijk.

Incompany of inschrijven?

We bieden deze module incompany aan, waarbij maatwerk bespreekbaar is. Meer weten? Kies in onderstaand formulier de optie “Incompany”. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, om vrijblijvend te onderzoeken of wij u kunnen helpen met uw maatwerkvraag.

Liever individueel inschrijven voor een uitvoering van deze module? Kies dan “Update open inschrijving” in het formulier. U ontvangt een seintje zodra er weer een uitvoering beschikbaar komt.

    Ik meld me aan voor deze module

    Tot 8 weken voor de eerste opleidingsdag kunt u kosteloos annuleren, daarna worden de totale kosten in rekening gebracht. Uiteraard kunt u in overleg een vervanger melden.