Projectmanagement

Na goedkeuring van een projectvoorstel begint de implementatieperiode. Door bij aanvang een stabiele managementstructuur in te richten kunt u tijdens de uitvoerig een hoop problemen ondervangen, waardoor de focus op het realiseren van de doelstelling kan worden gelegd. In deze module gaan we daar dieper op in. Uiteraard staan we ook stil bij het monitoren van de projectvoortgang en het opstellen van voortgangsrapportages.

Wat de training oplevert

Deze module is interessant voor interne projectmanagers (publiek/privaat) van Interreg projecten. We beantwoorden de volgende vragen:

Bij deze module zit een uur coaching na deelname inbegrepen: hulp van één van onze consultants bij het toepassen van de stof op een actuele casus uit uw eigen praktijk.

Incompany of inschrijven?

We bieden deze module incompany aan, waarbij maatwerk bespreekbaar is. Meer weten? Kies in onderstaand formulier de optie “Incompany”. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, om vrijblijvend te onderzoeken of wij u kunnen helpen met uw maatwerkvraag.

Liever individueel inschrijven voor een uitvoering van deze module? Kies dan “Open inschrijving” in het formulier. U ontvangt een seintje zodra er weer een uitvoering beschikbaar komt.

    Ik meld me aan voor deze module

    Tot 8 weken voor de eerste opleidingsdag kunt u kosteloos annuleren, daarna worden de totale kosten in rekening gebracht. Uiteraard kunt u in overleg een vervanger melden.