Financieel management

Het opzetten en uitvoeren van goed financieel management maakt dat een Interreg subsidie niet alleen wordt toegekend maar aan het eind van het project ook zonder korting of problemen voor uw projectpartners wordt vastgesteld. We staan stil bij de voor Interreg relevante regelgeving op basis van de Europese- en nationale regelgeving. We gaan in op programma specifieke regels en bij de consequenties voor de dag-dagelijkse praktijk. Wat komt er bij kijken om een Interreg project financieel/administratief goed uit te voeren en kosten conform de regels te verantwoorden?

Deze module is interessant voor interne financieel managers op Interreg projecten en voor projectmanagers die ook het financieel management dragen. We beantwoorden de volgende vragen:

Bij deze module zit een uur coaching na deelname inbegrepen: hulp van één van onze consultants bij het toepassen van de stof op een actuele casus uit uw eigen praktijk.

Incompany of inschrijven?

We bieden deze module incompany aan, maar ook inproject, waarbij maatwerk bespreekbaar is. Meer weten? Kies in onderstaand formulier de optie “Incompany/inproject”. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, om vrijblijvend te onderzoeken of wij u kunnen helpen met uw maatwerkvraag.

Liever individueel inschrijven voor een uitvoering van deze module? Kies dan “Open inschrijving” in het formulier. U ontvangt een seintje zodra er weer een uitvoering beschikbaar komt.

    Ik meld me aan voor deze module

    Tot 8 weken voor de eerste opleidingsdag kunt u kosteloos annuleren, daarna worden de totale kosten in rekening gebracht. Uiteraard kunt u in overleg een vervanger melden.