Onze overtuiging: samen uitvoeren

Uw ambities waarmaken met EU-financiering, dat is onze expertise. En omdat presteren altijd teamwork vergt, zoeken we constant naar manieren om de samenwerking nóg beter te maken.

Optimaal teamwork is dé sleutel naar slimmer, sneller en efficiënter werken binnen EU-projecten en programma’s. Vandaar ook onze missie: European teamwork. Reeleaf zorgt voor 5 x beter teamwork met:

Integrale expertise
1. Expertise

De kennis binnen ons team is diepgaand én breed. Wij weten én verzorgen wat nodig is. Ook met het opbouwen en achterlaten van kennis binnen teams en organisaties hebben we veel ervaring.

2. Mindset

Als de praktijk weerbarstig is, maakt de mindset binnen het team een groot verschil. Onze specialisten zijn doelgericht en werken met een heldere focus: uw ambities waarmaken.

3. Aanpak

Onze specialisten sluiten aan bij uw situatie. Dankzij een pragmatische, flexibele en doelgerichte werkwijze zorgen zij voor een vlekkeloos proces. Dit maakt ons zeer betrouwbaar in de uitvoering.

4. Cultuur

Wij beschikken over een internationaal team met veel Europese ervaring. Mensen verbinden en in elke context snel onze weg vinden is daardoor een tweede natuur. Wij spreken de taal van resultaat.

5. Netwerk

Wij kennen de weg binnen Europa. En daar plukt u de vruchten van – bij de selectie van geschikte partners in binnen- of buitenland, of voor toegang tot relevante instanties binnen de EU.

Reeleaf en uw ambities

Uw ambities waarmaken met behulp van EU-financiering: het resultaat is aantrekkelijk, de weg ernaartoe veelzijdig. Alle reden om te zorgen voor de juiste expertise en het juiste teamwork. Voor een soepel proces en resultaten die trots maken.
Uw ambities verdienen het.

Wij staan voor u klaar

Alles uit de kast voor European teamwork. Onze missie waarmaken lukt alleen met een divers team. Onze resultaten worden dan ook geboekt door een team van betrokken specialisten die elk over een geheel eigen signatuur en persoonlijkheid beschikken.

Ze vinden én versterken elkaar in een gezamenlijk enthousiasme voor European teamwork. Met als kern: de gedeelde overtuiging dat beter samenwerken niet alleen leidt tot goede resultaten op de korte termijn, maar op de langere termijn ook tot een cultuur waarvan steeds betere resultaten een natuurlijk gevolg zijn.

Maak kennis met onze specialisten en ontdek welke impuls zij toevoegen aan uw EU-gefinancierde ambities.

Allround Europese ervaring

Met Reeleaf kiest u voor een partner die beschikt over een uitmuntend track record rondom EU-gefinancierde initiatieven. Dankzij onze 20+ jaren actief in Europa kunnen wij putten uit waardevolle ervaringen en contacten overal op het continent.

Wij hebben gewerkt binnen programma’s als ESF, EFRO, Interreg, Horizon en LIFE. Elke keer opnieuw blijkt wat de kracht van ervaring is: meteen aan de slag, snel de juiste connecties leggen, direct de juiste stappen zetten. Juist doordat wij verder kijken dan de afbakening van uw initiatief of organisatie, vergroten wij de potentie van uw ambities.

Reeleaf-kaart-los

Klanten

Wij zijn trots op de projecten die we ondersteunen en op de waardering die we daarvoor krijgen. Hieronder treft u een selectie uit ons uiteenlopende opdrachtgeversbestand. Heeft u hier nog vragen over? Of wilt u meer weten over onze toegevoegde waarde bij het opstarten, uitvoeren of verantwoorden van uw project? Neem dan contact met ons op.

logos