4. Kennis delen

Uw expertise versterken

In Reeleaf Campus delen wij onze kennis en ervaringen in een omgeving die samenwerking stimuleert, online en offline. Ons aanbod bevat een groeiend aantal trainingen. Daarnaast ontwikkelen wij in opdracht kennisdocumenten die uw strategieontwikkeling ondersteunen.

Reeleaf Campus

Met Reeleaf Campus bieden wij u een groeiende reeks trainingsmodules gericht op het werken in Interreg-projecten. Van ontwikkeling en uitvoering tot verantwoording en impact. Alle modules van Reeleaf Campus combineren een toegankelijk theoretisch kader met veel voorbeelden uit de praktijk, inclusief case studies. Uiteraard worden ze verzorgd door ervaren Reeleaf-consultants.

Volg een training van Reeleaf Campus en profiteer van onze jarenlange praktijkervaring met projecten in verschillende Interreg-programma’s. Denk aan Interreg Duitsland-Nederland, Interreg 2 Zeeën, Interreg Rhin Supérieur-Oberrhein, Interreg North Sea Region, Interreg Baltic Sea Region, Interreg North-West Europe en Interreg Europe.

Studies & evaluaties

Binnen EU-projecten en programma’s wordt gewerkt aan complexe opgaven om maatschappelijke doelen slimmer, sneller en efficiënter te realiseren. Met onze studies helpen we u bij het versterken van uw expertise. We blikken vooruit op beleidsontwikkelingen en vertalen daarbij ambities naar praktische adviezen. Denk aan het verkennen van effectieve managementstructuren of het doorlichten van subsidievoorwaarden. Ook het evalueren van bestaande EU-programma’s en projecten kan u waardevolle inzichten opleveren. Zodat u doelgericht kunt bijsturen of een nieuw programma kunt vormgeven.

Coaching, & workshops

Kennis overdragen of ervaringen uitwisselen kan ook bij u op de werkvloer. Zo zetten wij regelmatig coaching in om doelgericht specifieke vaardigheden of expertises te ontwikkelen. Bij een individu of binnen teams. Bijvoorbeeld door een organisatieonderdeel of een partnerschap in een aantal sessies mee te nemen het verkennen van EU-programma’s of het financieel management van Europese projecten. Naar wens kunnen wij deze sessies instructief of juist interactief inrichten, met een prominente rol voor creativiteit. Veelgevraagd is onze workshop ‘Van projectidee tot projectplan’.

 

Heeft u een vraag over bovenstaande? Of bent u benieuwd hoe wij uw expertise kunnen versterken? Neem gerust contact met ons op.

Reeleaf staat voor kennis, ervaring én de kracht van persoonlijkheid. Hoe complexer uw project, hoe groter onze waarde. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?