2. Uitvoeren

Voor een soepele uitvoering

EU-financiering versterkt uw project, maar maakt de uitvoering ervan ook complexer. Met onze expertise bent u verzekerd van een soepel proces en een goede samenwerking met partners. We beschermen belangen, grijpen kansen en faciliteren uw team. Uiteraard haken we zoveel mogelijk aan op staande werkwijzen binnen uw organisatie.

Proces- en financieel management

Doordat Europese projecten vaak een breed palet aan belangen en voorwaarden integreren, kennen ze vaak een complexe structuur. Wij overzien dit speelveld en onderkennen het belang van details. Dit merkt u aan de wijze waarop wij het proces- en financieel management van uw project ter hand nemen. Zo zorgen we allereerst voor een solide beheersstructuur en gedegen projectadministratie. Dit om te zorgen dat het project inhoudelijk en financieel binnen de lijnen van het programma blijft.

Een belangrijke toegevoegde waarde van onze specialisten is dat zij waar mogelijk aanhaken op de bestaande bedrijfsvoering van u en uw projectpartners. Wij hebben ervaren dat dit de kans op fouten aanzienlijk reduceert. Daarnaast hebben wij bij het bewaken van de inhoudelijke en financiële voortgang oog voor kansen en risico’s, zodat u bij onverwachte omstandigheden altijd tijdig kunt anticiperen. Indien nodig doen we voorstellen voor projectwijzigingen.

ESF Go

Het ESF Go-portal is hét platform voor een succesvolle beheersing van projecten die worden gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF). Dit fonds richt zich op het creëren kansen op de arbeidsmarkt voor specifieke doelgroepen. Het ESF Go-portal helpt om online de voortgang van het project te monitoren en een integrale projectadministratie te voeren.

Wij ondersteunen het gebruik van het portal, dat zich heeft zich bewezen als een flexibel en gebruiksvriendelijk platform voor ESF-gefinancierde projecten. Zo biedt het portal mogelijkheden voor urenregistratie, teamcommunicatie via e-mail of blogs, en samenwerken aan actuele documenten. Fysieke schaduwdossiers zijn dan niet meer nodig. Ook biedt het portal de mogelijkheid om deelnemers in één geïntegreerde database te registreren. Dit bevordert de mogelijkheden om uw project effectief aan te sturen.

Heeft u een vraag over bovenstaande? Of bent u benieuwd hoe wij de uitvoering van uw project kunnen ondersteunen? Neem gerust contact met ons op.

Reeleaf staat voor kennis, ervaring én de kracht van persoonlijkheid. Hoe complexer uw project, hoe groter onze waarde. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?