Lidwien Slothouwer-Van Schipstal

Volledig thuis op het snijvlak van internationaal samenwerken en duurzaamheid. Lidwien schept er plezier in om zaken én mensen aan elkaar te verbinden. Ze denkt in kansen, heeft oog voor de behoefte van de ander en werkt grondig – altijd vanuit duidelijke kaders. Lidwien beschikt bovendien over een scherpe blik en maakt zich nieuwe onderwerpen snel eigen. Ook geniet ze erg van het leerproces dat elk project met zich meebrengt. Lidwien wandelt graag in de vrije natuur.

Susan Lijzenga

Susan is volledig in haar element als projectleider en trainer bij Reeleaf. Ze is een op en top professional die veel positieve energie uitstraalt en die bovendien beschikt over veel kennis rondom de thema’s water, klimaat, natuur en duurzaamheid. Susan is gespitst op het aanbrengen van structuur. Vanuit haar motto dat een goede sfeer zorgt voor goede prestaties, besteedt Susan veel aandacht aan het verbinden van mensen – aan elkaar én aan het gezamenlijke doel. Susan houdt van sport en bewegen. Zelfs haar vakanties viert ze graag op de fiets.

Harry van Gerven

Senior adviseur met ervaring in de volle breedte van EU-gefinancierde samenwerkingen. Harry beleeft er veel plezier aan om de theorie van beleid nauwgezet te vertalen naar de praktijk van een geslaagd project. Nieuwsgierigheid, een kwinkslag en veel aanpassingsvermogen zijn kenmerkend voor de manier waarop Harry werkt. Veel voldoening en energie haalt Harry uit samenwerkingen waarin vertrouwen een grote rol speelt. Dat je steeds met nieuwe onderwerpen in aanraking komt, dat is voor Harry het leuke aan werken met EU-financiering. De uitdaging om te ontdekken hoe EU-financiering uitkomst kan bieden, dat blijft een mooie.

Jacqueline Brouwer

Jacqueline heeft een schat aan ervaring in diverse EU-programma’s en kent Interreg van binnen en van buiten. In elk project besteedt ze veel aandacht aan het activeren en enthousiasmeren van alle betrokkenen. Zelf wordt Jacqueline het meest enthousiast van innovatieve projecten die technisch complex zijn én een duidelijke sociaal-maatschappelijke kant hebben. Naast haar rol als projectleider is ze ook een begenadigd facilitator die uiteenlopende groepen met veel plezier meekrijgt. Samen een project benutten om van beleid naar impact te gaan, dat is waar Jacqueline voor gaat.

Lien Mensaert

In haar tijd bij het Interreg 2 Zeeën programmasecretariaat ontdekte Lien hoe leuk én uitdagend het is om een project van start tot finish te begeleiden. Ze pakte de bal op en zet nu als senior consultant met veel plezier en energie de schouders onder de mooie ambities van onze opdrachtgevers. Persoonlijke favoriet: het moment waarop partnerschappen ontstaan. Kenmerkend: Lien is een wandelende agenda en een scherpe observator. Ze houdt van yoga en is een echt buitenmens. In de vakantie kom je Lien samen met haar gezin tegen in de bergen.