Financieel Adviseur/Consultant

Heb jij affiniteit met EU-financiering, vanuit je werkervaring of opleiding? En zoek je een uitdagende en maatschappelijk betrokken baan, met ruimte voor jouw groei en ambities? Lees dan zeker verder. 

Laat ambities samenkomen, ook die van jezelf

Bij Reeleaf word je onderdeel van een energiek en hecht team dat werkt vanuit een mooie missie: European teamwork. Wij zijn experts in EU-financiering. En we kijken verder: elk project is voor ons een kans om de relatie met onze opdrachtgevers te versterken en samen met hen steeds mooiere resultaten te boeken. 

Jouw rol

Als financieel adviseur/ consultant ben je actief in de hele projectcyclus én werk je nauw samen met onze opdrachtgevers. Echt een veelzijdige rol die veel kansen biedt. Lever jij binnenkort ook een bijdrage aan onze groeiende impact, mede met dank aan jouw financieel inzicht? We komen graag met je in contact.

Als financieel adviseur / consultant werk je samen met een team aan het begeleiden en uitvoeren van projecten, meestal in een internationale setting. Dit is een rol vol uitdaging en dynamiek in elke projectfase: aanvraag, uitvoering & beheersing, afronding & verantwoording.

Vanuit jouw specialiteit als financieel adviseur / consultant vervul je meerdere rollen in een project: je stelt je op als adviseur, trainer, coach en ook sparring partner. En dit in verschillende teams: bij de opdrachtgever, in projecten én binnen Reeleaf, omdat we elke opdracht het liefst oppakken in duo’s.

Loop je ergens tegenaan? Dan kun je altijd terugvallen op je collega’s. We helpen elkaar om onze opdrachtgevers mooie stappen te laten zetten. En daarbij is geen dag hetzelfde.

Jouw profiel

Het geeft je veel voldoening om projecten goed te organiseren. Je bent resultaatgericht, stapt graag naar voren, communiceert helder en zet in op een soepele samenwerking. Hierbij combineer je jouw expertise in project- en financieel management met regie over de samenwerking.

Uiteraard kun je goed omgaan met deadlines, werk je zelfstandig en vraag je op tijd om hulp en feedback. Je hebt een vlotte pen en kan goed overweg met cijfers. Je vindt je weg in uiteenlopende omgevingen en (werk)culturen. Van internationaal tot lokaal, en van werkvloer tot directiekamer. 

Dus dit ben jij: een enthousiaste teamspeler die met veel energie bijdraagt aan mooie ambities. Van onze opdrachtgevers, van Reeleaf en natuurlijk van jezelf.

Waar wij op letten

We zoeken een energieke professional die zich graag binnen projecten wil ontwikkelen:

Uiteraard kent de wereld van Europese subsidies voor jou geen geheimen: je hebt ervaring met relevante subsidieprogramma’s en vindt snel je weg in elke (internationale) context.

Dit mag je van ons verwachten

In het kort: werken in een omgeving die bol staat van het teamwork. De kans om bij te dragen aan urgente maatschappelijke vraagstukken – want dat is waar veel van onze projecten zich op richten. En alle ruimte voor jouw autonomie en ontwikkeling van jouw ambities.

Je wordt onderdeel van een ambitieus team waarin het wordt gewaardeerd dat je naar voren stapt. Ook de stap maken naar senior consultant is een mogelijkheid.

Over Reeleaf

Opdrachtgevers in de (semi-)publieke sector helpen bij het waarmaken van hun ambities met EU-financiering, dat is Reeleaf in een notendop. Wij ondersteunen van start tot finish, binnen projecten, programma’s en met trainingen. Altijd gericht op het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. 

Als specialist die elk team sterker maakt, doen we ons werk vanuit een duidelijke missie: European teamwork. Want ambities waarmaken lukt beter als je samenwerkt. European teamwork is onmisbaar voor wie slimmer, sneller en efficiënter wil werken met EU-financiering.

We zijn trots op onze 20+ jaren ervaring in Europa en ons uitmuntende track record binnen programma’s als ESF, EFRO, Interreg, Horizon en LIFE. Opdrachtgevers waarderen het dat we meteen aan de slag gaan, snel de juiste connecties leggen en direct de juiste stappen zetten.

Laat van je horen

Wil jij bijdragen aan mooie projecten én jezelf volop ontwikkelen? Laten we dan zeker kennismaken! Stuur jouw motivatie en CV naar Werk@reeleaf.nl.

Wil je eerst meer informatie over deze vacature of jouw rol binnen Reeleaf? Je kunt ons bereiken via (030) 227 23 70 of via Werk@reeleaf.nl.