Junior consultant

Veel bijdragen én veel leren? Dit is jouw kans

Sta jij aan het begin van je loopbaan en heb je affiniteit met EU-financiering, vanuit je opleiding of omdat je er nu al mee werkt? En zoek je uitdagend werk waarin jij direct veel ervaring opdoet én jezelf blijft ontwikkelen? Lees dan zeker verder. Bij Reeleaf bestrijken we namelijk een breed speelveld én zetten we in op teamwork – mooi werk dat jou veel kansen oplevert. 

Bij Reeleaf word je onderdeel van een energiek en hecht team dat werkt vanuit een mooie missie: European teamwork. Wij zijn experts in EU-financiering. En we kijken verder: elk project is voor ons een kans om de relatie met onze opdrachtgevers te versterken en samen met hen steeds mooiere resultaten te boeken. Lever jij binnenkort ook een bijdrage aan onze groeiende impact?

Jouw rol

Als junior consultant werk je samen met je medior en senior collega’s aan het begeleiden en uitvoeren van projecten, meestal in een internationale setting. Dit is een rol vol uitdaging en dynamiek in elke projectfase: aanvraag, uitvoering & beheersing, afronding & verantwoording.

Bij Reeleaf werken we altijd vanuit verschillende teams: bij de opdrachtgever, in projecten én binnen Reeleaf. Uiteraard draai jij hierin mee. Bijvoorbeeld door verslagen te maken of (internationale) meetings voor te bereiden. Zo leer je heel snel heel veel. Kennis van EU-financiering, projectervaring, netwerk: in ons team ontwikkel je jezelf in hoog tempo.

Uiteraard kun je altijd terugvallen op je collega’s. We helpen elkaar om onze opdrachtgevers mooie stappen te laten zetten. En daarbij is geen dag hetzelfde.

Jouw profiel

Het geeft je veel voldoening om projecten goed te organiseren. Je bent resultaatgericht, stapt graag naar voren, communiceert helder en zet in op een soepele samenwerking. Daarbij houd je ervan om anderen te ondersteunen en ben je analytisch sterk.

Uiteraard kun je goed omgaan met deadlines, werk je zelfstandig en vraag je op tijd om hulp en feedback. Je hebt een vlotte pen en kan goed overweg met cijfers. Je vindt je weg in uiteenlopende omgevingen en (werk)culturen. Van internationaal tot lokaal, en van werkvloer tot directiekamer. 

Dus dit ben jij: een enthousiaste teamspeler die met veel energie bijdraagt aan mooie ambities. Van onze opdrachtgevers, van Reeleaf en natuurlijk van jezelf.

Waar wij op letten

We zoeken een energieke beginnende professional die zich graag binnen projecten wil ontwikkelen:

Word jij enthousiast van het vooruitzicht om vanuit teamwork onze opdrachtgevers te ondersteunen in elke fase van een project? Dan past de rol van junior consultant bij Reeleaf helemaal bij jou.

Dit mag je van ons verwachten

In het kort: werken in een omgeving die bol staat van het teamwork. De kans om bij te dragen aan urgente maatschappelijke vraagstukken – want dat is waar veel van onze projecten zich op richten. En alle ruimte voor jouw autonomie en ontwikkeling. Wat zijn jouw ambities?

Je wordt onderdeel van een ambitieus team waarin het wordt gewaardeerd dat je naar voren stapt. Met de kans om door te groeien naar de rol van medior (en senior) consultant.

Over Reeleaf

Opdrachtgevers in de (semi-)publieke sector helpen bij het waarmaken van hun ambities met EU-financiering, dat is Reeleaf in een notendop. Wij ondersteunen van start tot finish, binnen projecten, programma’s en met trainingen. Altijd gericht op het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. 

Als specialist die elk team sterker maakt, doen we ons werk vanuit een duidelijke missie: European teamwork. Want ambities waarmaken lukt beter als je samenwerkt. European teamwork is onmisbaar voor wie slimmer, sneller en efficiënter wil werken met EU-financiering.

We zijn trots op onze 20+ jaren ervaring in Europa en ons uitmuntende track record binnen programma’s als ESF, EFRO, Interreg, Horizon en LIFE. Opdrachtgevers waarderen het dat we meteen aan de slag gaan, snel de juiste connecties leggen en direct de juiste stappen zetten.

Kortom, de ideale omgeving om aan het begin van je loopbaan heel snel stappen te maken.

Laat van je horen

Wil jij bijdragen aan mooie projecten én jezelf volop ontwikkelen? Laten we dan zeker kennismaken! Stuur jouw motivatie en CV naar Werk@reeleaf.nl. Wil je eerst meer informatie over deze vacature of jouw rol binnen Reeleaf? Je kunt ons bereiken via (030) 227 23 70 of via Werk@reeleaf.nl.