Medior consultant

Laat ambities samenkomen, ook die van jezelf

Werk jij met EU-financiering, bijvoorbeeld als (assistent-) projectleider? En zoek je ruimte voor jouw groei en ambities? Lees dan zeker verder. Als medior consultant bij Reeleaf ben je namelijk actief in de hele projectcyclus én werk je nauw samen met onze opdrachtgevers. Echt een veelzijdige rol die veel kansen biedt.

Bij Reeleaf word je onderdeel van een energiek en hecht team dat werkt vanuit een mooie missie: European teamwork. Wij zijn experts in EU-financiering. En we kijken verder: elk project is voor ons een kans om de relatie met onze opdrachtgevers te versterken en samen met hen steeds mooiere resultaten te boeken. Lever jij binnenkort ook een bijdrage aan onze groeiende impact?

Jouw rol

Als medior consultant ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het begeleiden en uitvoeren van projecten bij de opdrachtgever. Dit is een rol vol uitdaging en dynamiek in elke projectfase: aanvraag, uitvoering & beheersing, afronding & verantwoording.

Je ondersteunt de opdrachtgevers in jouw portfolio heel veelzijdig. Vanuit meerdere rollen: als adviseur, trainer, coach en sparring partner. En in verschillende teams: bij de opdrachtgever, in projecten én binnen Reeleaf, omdat we elke opdracht het liefst oppakken in duo’s.

Uiteraard verzorg je voor de projecten die je beheert ook het project- en/of financieel management. Loop je ergens tegenaan? Dan kun je altijd terugvallen op je collega’s. We helpen elkaar om onze opdrachtgevers mooie stappen te laten zetten. En daarbij is geen dag hetzelfde.

Jouw profiel

Het geeft je veel voldoening om elke fase van een project goed te organiseren. Je bent een uitstekende projectcoördinator die elk project op koers houdt. Hierbij combineer je jouw expertise in project- en financieel management met regie over de samenwerking.

Zoals al je collega’s bij Reeleaf vind je gemakkelijk je weg in zeer uiteenlopende omgevingen en (werk)culturen. Van internationaal tot lokaal, en van werkvloer tot boardroom. Je hebt een flexibele en proactieve houding en weet dat slim anticiperen dé weg is naar soepel samenwerken. Sfeer maken, oog houden voor het geheel, aanvoelen wanneer welke prikkel nodig is – het gaat je gemakkelijk af.

Dus dit ben jij: een enthousiaste teamspeler die ambities laat samenkomen – van onze opdrachtgevers, van Reeleaf en natuurlijk van jezelf.

Waar wij op letten

We zoeken een energieke professional die zin heeft om zich binnen projecten te ontwikkelen:

Uiteraard kent de wereld van Europese subsidies voor jou geen geheimen: je hebt ervaring met relevante subsidieprogramma’s en vindt snel je weg in elke (internationale) context.

Wat je van ons mag verwachten

In het kort: werken in een omgeving die bol staat van het teamwork. De kans om bij te dragen aan urgente maatschappelijke vraagstukken – want dat is waar veel van onze projecten zich op richten. En alle ruimte voor jouw autonomie en ontwikkeling. Wat zijn jouw ambities?

Je wordt onderdeel van een ambitieus team waarin het wordt gewaardeerd dat je naar voren stapt. Met de kans om door te groeien naar de rol van senior consultant.

Over Reeleaf

Opdrachtgevers in de (semi-)publieke sector helpen bij het waarmaken van hun ambities met EU-financiering, dat is Reeleaf in een notendop. Wij ondersteunen van start tot finish, binnen projecten, programma’s en met trainingen. Altijd gericht op het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. 

Als specialist die elk team sterker maakt, doen we ons werk vanuit een duidelijke missie: European teamwork. Want ambities waarmaken lukt beter als je samenwerkt. European teamwork is onmisbaar voor wie slimmer, sneller en efficiënter wil werken met EU-financiering.

We zijn trots op onze 20+ jaren ervaring in Europa en ons uitmuntende track record binnen programma’s als ESF, EFRO, Interreg, Horizon en LIFE. Opdrachtgevers waarderen het dat we meteen aan de slag gaan, snel de juiste connecties leggen en direct de juiste stappen zetten. 

Laat van je horen

Wil jij bijdragen aan mooie projecten én jezelf volop ontwikkelen? Laten we dan zeker kennismaken! Stuur jouw motivatie en CV naar Werk@reeleaf.nl. Wil je eerst meer informatie over deze vacature of jouw rol binnen Reeleaf? Je kunt ons bereiken via (030) 227 23 70 of via Werk@reeleaf.nl.