Annemieke Feikens

Ondernemend, doelgericht en ambitieus. Stelt rake vragen, geeft heldere adviezen en vindt de juiste oplossingen. Zo begeleidt Annemieke elk project van ambities naar mooie resultaten. Annemieke is communicatief sterk en heeft veel ervaring met Interreg Noordzee, zowel aan programma- als projectzijde. Ook zet ze zich in voor een duurzame en circulaire toekomst. In haar vrije tijd maakt ze lange wandelingen door het bos en bereidt ze de heerlijkste vegetarische gerechten.

Laura van Pelt

Verbinden is een sleutelwoord voor de manier waarop Laura zich manifesteert. Deze scherpe geest legt de juiste verbanden en zet ambities om in haalbare plannen en de juiste acties. En dat terwijl ze werkt aan een soepele samenwerking tussen alle betrokkenen. De gang erin houden mét iedereen aan boord, samen een mooi resultaat behalen, dat geeft voldoening. In haar vrije tijd houdt Laura van lekker eten en het ontdekken van nieuwe muziek en reisbestemmingen.

Nikolett Tonzor

Enthousiast, vrolijk, gedreven en maatschappelijk betrokken. En ook: een harde werker met een sterke financieel-economische achtergrond. Dat is Nikolett in een notendop. Deze voetballende moeder is bij Reeleaf voornamelijk actief in de ondersteuning van EFRO- en ESF-projecten. Kernwoorden: administratie, structuur, Excel. Nikolett is gezegend met een open en avontuurlijk karakter. Ze doet haar werk met een lach op haar gezicht en behaalt mooie resultaten het liefste samen met anderen.

Mathieu Pasquier

Empathisch, flexibel en analytisch. En een echte probleemoplosser. Mathieu heeft zeer ruime ervaring met internationaal samenwerken, zowel binnen het bedrijfsleven als met overheden. Hij schakelt eenvoudig tussen verschillende culturele en hiërarchische settings. Ook heeft hij veel gevoel voor het creëren van soepele samenwerkingen en processen. Sterk in beslissingen nemen en snelheid houden. Mathieu weet snel toe te werken naar resultaten die alle betrokkenen verder helpen.

Lisa Mangattale

Creatieve, betrokken en analytisch sterke consultant. Lisa is sinds begin 2022 onderdeel van ons team. Ze heeft veel affiniteit met Europese samenwerking en beleeft plezier aan het structureren van proces en samenwerking in elke projectfase. Kenmerkend: de kaders creëren waarbinnen ruimte ontstaat voor verkennen, ontdekken en ontmoeten. Lisa heeft oog voor detail en gaat tot de bodem in de zoektocht naar de beste route naar resultaat. Daarbij is ze veelzijdig, nieuwsgierig en open-minded. Lisa houdt van muziek – om te luisteren én te spelen.

Patrick Krom

Gewaardeerd sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Patrick duikt graag in complexe materie en maakt ingewikkelde vraagstukken snel inzichtelijk. Hij biedt ondersteuning in elke projectfase, communiceert makkelijk en stelt de juiste vragen. Uitgebreide kennis van mogelijkheden voor EU-financiering combineert Patrick met creativiteit en humor. Handelsmerk is zijn montere optimisme – voor alles is een oplossing. Het zal niet verbazen dat Patrick, in zijn vrije tijd fervent voetballer en wielrenner, altijd zorgt voor een prettig proces waar iedereen graag onderdeel van is.

Lise van den Bos

Een betrouwbare projectmanager en een gewaardeerd lid van ons team. Lise beschikt over brede internationale ervaring en is bekend met verscheidene EU-programma’s (o.a. Interreg, LIFE, EFRO en Horizon). Ze maakt zich elke opgave snel eigen en bewaakt het proces. Naast een voorkeur voor duidelijke communicatie en heldere afspraken heeft Lise lef en houdt ze van uitdaging – als het maar niet saai wordt. Lise zet zich actief in voor een meer duurzame wereld en haalt veel plezier uit de samenwerking met teamleden – binnen Reeleaf en bij onze opdrachtgevers.

Lien Mensaert

In haar tijd bij het Interreg 2 Zeeën programmasecretariaat ontdekte Lien hoe leuk én uitdagend het is om een project van start tot finish te begeleiden. Ze pakte de bal op en zet nu als senior consultant met veel plezier en energie de schouders onder de mooie ambities van onze opdrachtgevers. Persoonlijke favoriet: het moment waarop partnerschappen ontstaan. Kenmerkend: Lien is een wandelende agenda en een scherpe observator. Ze houdt van yoga en is een echt buitenmens. In de vakantie kom je Lien samen met haar gezin tegen in de bergen.