Valentina Moles

Italiaans van origine bruist Valentina van energie. Haar actieve aanpak is onfeilbaar wanneer ze in teamverband werkt. Dankzij haar extraverte persoonlijkheid en milde temperament kan ze gemakkelijk connecties maken die blijven. Inclusiviteit, respect en eerlijkheid zijn voor haar essentieel voor een vruchtbare en langdurige samenwerking. Ze verrijkte ons team in 2023 en brengt vanuit Brussel haar ervaring in digitalisering, blauwe economie en internationalisering mee. Valentina houdt ervan om in haar vrije tijd nieuwe sporten uit te proberen en buiten te zijn, vooral in de natuur.

Lisa Mangattale

Creatieve, betrokken en analytisch sterke consultant. Lisa is sinds begin 2022 onderdeel van ons team. Ze heeft veel affiniteit met Europese samenwerking en beleeft plezier aan het structureren van proces en samenwerking in elke projectfase. Kenmerkend: de kaders creëren waarbinnen ruimte ontstaat voor verkennen, ontdekken en ontmoeten. Lisa heeft oog voor detail en gaat tot de bodem in de zoektocht naar de beste route naar resultaat. Daarbij is ze veelzijdig, nieuwsgierig en open-minded. Lisa houdt van muziek – om te luisteren én te spelen.

Annemieke Feikens

Ondernemend, doelgericht en ambitieus. Stelt rake vragen, geeft heldere adviezen en vindt de juiste oplossingen. Zo begeleidt Annemieke elk project van ambities naar mooie resultaten. Annemieke is communicatief sterk en heeft veel ervaring met Interreg Noordzee, zowel aan programma- als projectzijde. Ook zet ze zich in voor een duurzame en circulaire toekomst. In haar vrije tijd maakt ze lange wandelingen door het bos en bereidt ze de heerlijkste vegetarische gerechten.

Lise van den Bos

Een betrouwbare projectmanager en een gewaardeerd lid van ons team. Lise beschikt over brede internationale ervaring en is bekend met verscheidene EU-programma’s (o.a. Interreg, LIFE, EFRO en Horizon). Ze maakt zich elke opgave snel eigen en bewaakt het proces. Naast een voorkeur voor duidelijke communicatie en heldere afspraken heeft Lise lef en houdt ze van uitdaging – als het maar niet saai wordt. Lise zet zich actief in voor een meer duurzame wereld en haalt veel plezier uit de samenwerking met teamleden – binnen Reeleaf en bij onze opdrachtgevers.